Események betöltése

« All Events

Ha nyár, akkor Bózsva!

június 23 - június 30

Iskolacsengőtől messze, Bózsván, vár rád a Fürkészek izgalmas tábora! A kapitányaink segítségével idén is felkutatjuk a Zemplén kincseit, a csodálatos kvarckristályfogakat, csillogó ásványokat. Kirándulunk nappal és éjjel, hogy megismerjük az élő erdő titkait. A csapatok összemérhetik ügyességüket, tudásukat élő sakkban, métában, fociban, zászlókészítésben, számháborúban és más stratégiai játékokban. Lehetőség lesz lovaglásra, kézműveskedésre, sőt a tőrvívás alapjainak elsajátítására is. Esténként az árnyékszínház kreatív, örömteli percei nyújtanak felejthetetlen élményt mindannyiunknak. A Zemplén kincsei mellett a szív és lélek ékességeit is felfedezzük József kalandos és csodálatos életén keresztül.

Mi a jelmondatunk? Mt 7:12 szerint: „Amit szeretnél, hogy veled tegyenek, te is azt tedd a másikkal!”

Táborunkba 7–14 éves korú gyermekeket várunk (szülők nélkül).

A tábor helyszíne és időpontja: Bózsva, 2019. 06. 23–30.

Ha képeket vagy videót szeretnél nézni eddigi táborainkról, akkor itt kaphatsz egy kis ízelítőt: https://www.youtube.com/results?search_query=minthacsakmalettvolna&page=1

Téged is szeretettel várunk és hozd magaddal barátaidat is! (A tábor díján túl 500 Ft kézműves anyagköltséget is kérünk a résztvevőktől.)

 

Frendné Adrienne és a válogatott kapitányok

Részletek

Kezdés:
június 23
Vége:
június 30
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.bibliataborok.hu/turnusok/furkesztabor_2019_-_bozsva

Helyszín

Bózsva
Szemlőhegyi út 9.
Bózsva, Borsod-Abaúj-Zemplén 3994 Magyarország
Telefon:
(+36) 30/ 241-5325
Honlap:
http://www.bibliataborok.hu