Események betöltése

« All Events

Kalandok a Nílus partján – Álmodj velünk!

június 24 - június 30

- 36.000 Ft.

Álmodj velünk és a Biblia egyik legnagyobb álmodozójával, Jákob fiával, Józseffel!

Te szoktál álmodozni arról, hogy mi leszel, ha nagy leszel, vagy hogy hova utaznál szívesen, esetleg milyen ruhákat hordanál? Ha igen, akkor gyere velünk Egyiptomba egy időutazásra! Ha átszelnéd a sivatagot egy teve hátán, ha egy pillantás erejéig bekukkantanál egy börtönbe, ha szívesen felülnél a fáraó trónjára, ha kíváncsi vagy a fáraók és a piramisok titkára, akkor itt a helyed!

Hogy hol? Természetesen Balatonlellén, a Nílus partján. Hiszen ki szabhat határt a fantáziának, az álmodozásnak? Miért ne lehetne az idén a Balaton a Nílus folyó partja, ahol krokodilok és vízilovak tanyáznak?

Az álmok megvalósulásához sok esetben keményen meg kell dolgozni. Hogyan lehetnél híres sportoló, ha nem edzenéd az izmaidat lovaglással, számháborúval; híres festő, divattervező, ha nem gyakorolnád az ecset, az olló használatát kézműves foglalkozásokon; híres tudós, ha elmédet nem csiszolnád a különböző vetélkedőkön? A Szünidei Bibliatáborban erre is lehetőséget adunk neked!

Ami még vár: régi és új barátságok, hajókázás, fürdés a Balatonban, a kedves tanítók, fagyi a Márton cukrászdában és még sok meglepetés!

Ha elmúltál már 6 éves, de még nem vagy 15, akkor szeretettel várunk a nílusi kalandtúrára!

Időpont: 2019. június 24-30.

A fáradt felfedezőkre igazi felüdülés vár az oázisban, avagy az üdülő több mint 50%-ban modern, fürdőszobás, klímás szobáiban. Az új körülményekhez igazodva a tábor teljes összege 36.000 forint, ami a szállást, az étkezést, valamint a tábori programok költségeit tartalmazza.

Jelentkezni június 15-ig vagy a szálláshelyek beteltéig lehet.

Egyidőben kérjük fizess be 18.000 forint előleget a következő számlaszámra: OTP Bank 11742331-20008134-00000000 (kedvezményezett: Hetednapi Adventista Egyház). A közlemény rovatba írd fel a neved és az SZBT szót! A befizetést igazoló másolatot a következő email-címre küldd el: gyermekszolgalatok@gmail.com.

A felfedezőnek sohasem száll inába a bátorsága, ezért a szülőket otthon hagyja!

Részletek

Kezdés:
június 24
Vége:
június 30
Összeg:
36.000 Ft.
Esemény kategória:
Honlap:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefusFo4f9NH7mynnMrcBA5DzfxNjCtziJsnMzSrTckFbMOtQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Helyszín

Balatonlelle felső
Határ u. 3.
Balatonszemes, Somogy 8638 Magyarország
Telefon:
06-85/554-318
Honlap:
http://adventudulo.hu

Szervező

Hetednapi Adventista Egyház Gyermekszolgálatok Osztálya
E-mail:
gyermekszolgalatok@gmail.com