Események betöltése

« All Events

  • Ez az event elmúlt.

Szünidei Bibliatábor Balatonlellén

2018. június 25. - 2018. július 1.

- 28.000Ft.

Te már hallottad? Az Afrikából visszatérő madarak azt csivitelik, hogy látták a Fekete gyöngyöt Magyarország felé közeledni, a fedélzetén Jack Szpenót kapitánnyal. Egyesek még egy kincses térképet is látni véltek a kalózkapitány kezében, ami Balatonlellét ábrázolta!
Mindig is tudtuk, hogy egyszer el fog jönni az értékes kincsért, de most elérkezett az idő!
Kíváncsi vagy, hogy mi lehet az a kincs, ami ott lapul a ládában, amit a kapitány személyesen jön el megkeresni? Ha elmúltál már 6 éves, de nem vagy még 15, akkor csatlakozz te is a kincskeresők népes táborához!

De ne feledd, a kincskeresők élete nem gyerekjáték! Minden nap behatóan tanulmányozzák a kincses térképet (délelőtti bibliai foglalkozások), majd nem mindennapi körülmények között (hőség) elindulnak szerencsét próbálni, miközben a többi kincskeresővel összefogva megküzdenek Szpenót kapitány kalózaival (számháború, élőtársas), a Balaton éhes cápáival (akadályversenyek a vízben) és maguk is hajóra szállnak (péntek esti hajókázás a Balatonon).

Miután pedig lemegy a nap, kalandos kincskereső történetekkel szórakoztatják egymást (esti áhítat).

Ne feledd: jelentkezni június 15-ig vagy a szálláshelyek beteltéig lehet az oldal alján, a jelentkezési lap kitöltésével!
(Az építkezés miatt az idén kevesebb a férőhelyek száma. Lehetőség van viszont sátorozni (saját, hozott sátorral) vagy egy közös nagy sátorban megszállni (külön a fiúk, külön a lányok).)

Egyidőben kérjük fizess be 14.000 forint előleget a következő számlaszámra: OTP Bank 11742331-20008134- 00000000 (kedvezményezett: Hetednapi Adventista Egyház).
A közlemény rovatba írd fel a neved és az SZBT szót! A befizetést igazoló másolatot a következő email címre küldd el: Mihalec Dóra, gyermekszolgalatok@gmail.com.

A tábor teljes összege 28.000 forint, ami a szállást, az étkezést, valamint a tábori programok költségeit tartalmazza.

Mivel a kincskeresők bátor emberek, minden körülménnyel dacolnak, ezért szülőket NEM fogadunk.

 

Mihalec Dóra
Gyermekszolgálatok Osztálya

A tábor betelt, ezért a jelentkezést lezártuk.

Részletek

Kezdés:
2018. június 25.
Vége:
2018. július 1.
Összeg:
28.000Ft.
Esemény kategória:

Helyszín

Balatonlelle felső
Határ u. 3.
Balatonszemes, Somogy 8638 Magyarország
Telefon:
06-85/554-318
Honlap:
http://adventudulo.hu

Szervező

Hetednapi Adventista Egyház Gyermekszolgálatok Osztálya
E-mail:
gyermekszolgalatok@gmail.com