Események betöltése

« All Events

  • Ez az event elmúlt.

Szuper szombat

2018. március 31.

Kedves gyermektanító Testvérek, Gyerekek, érdeklődő Szülők!

A csatolt plakáton megtalálhatjátok a részleteket. Kérlek benneteket, hogy nyomtassátok és függesszétek ki a gyülekezet hirdetőtáblájára, hogy mindenki tudomást szerezzen róla! Apropó, a délutáni szülőmegőrző témája a kísérő szülők és tanítók számára: Így neveld a sárkányod! – nevelés a harag, indulatok, agresszió érett kezelésére.

Kérlek jelezzetek vissza mielőbb, hogy ki az, aki jön, hiszen a határidő hamarosan lejár (március 15.)!
Továbbra is keresem az önkéntes segítőket (szülőket, tanítókat) a nap zökkenőmentes lebonyolításához (pl. ruhatárosnak egy-egy órára, az ebédszünetben a művelődés ház elé a gyermekek biztonságáért felelős személynek stb). Jelentkezni a gyermekszolgalatok@gmail.com címen lehet.

Keresünk még egy olyan személyt, aki nagyobb személyautóval rendelkezik (kombi), és vállalja, hogy pénteken délután elhozza Biatorbágyról a színpadi díszletként szolgáló bárkát. A bárka darabokban van, de vannak hosszabb alkatrészei. Illetve, szombaton 8.00-ra a helyszínre hozza, majd a program végeztével visszaviszi Biatorbágyra. Ő lesz a Szuper Szombat Szuper embere!

Vigyük gyerekeinket imában Isten elé, és éljünk ezzel a sok lehetőséggel, hogy még jobban megismerhessék Őt, hogy elültessük szívükbe az Ő szolgálatának szeretetét és a közösséghez való
tartozás jó érzését!

Szeretettel:

Mihalec Dóra
a Gyermekszolgálatok Osztályának vezetője

Részletek

Dátum:
2018. március 31.
Esemény kategória:

Helyszín

József Attila Művelődési Központ
József Attila tér 4.
Budapest, Pest 1131 Magyarország

Szervező

Hetednapi Adventista Egyház Gyermekszolgálatok Osztálya
E-mail:
gyermekszolgalatok@gmail.com