2016.  február  14.  Vasárnap
Napnyugta: 17:05
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Programok
Programok
Önkéntes evangelizátorképzés – 2016 PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel tájékoztatunk Benneteket, hogy a Dunamelléki Egyházterület a 2016-os évben is megtartja az önkéntes evangelizátorok munkájának támogatására szervezett, „hagyománnyá” vált képzést, mely 6 izgalmas témát tárgyal a missziós kihívásokról. Ebben az évben visszatérünk az „eredeti” helyszínre, Veszprémbe, melynek időpontja: 2016. február 20–21., mottója, „Reformáció a misszióban”.

Részletes leírás, program és a jelentkezési lap a DET honlapján.

 
Gyűrű-kúra házasságra készülőknek PDF Nyomtatás E-mail

k04Minden megvan? Torta, ruha, csokor megrendelve, egyeztetve, megkóstolva, felpróbálva? A fotós tudja, mikor hová kell mennie? Megbeszéltétek, kinek kell feltétlenül a képen lennie és kinél nem baj, ha lemarad róla? Anyakönyvvezető, lelkész lefoglalva?

Akkor már csak egy dologra kell felkészülni: A HÁZASSÁGRA!

Tovább...
 
Gyere, ahogy vagy - TV műsor PDF Nyomtatás E-mail

gyereahogyvag-hatoscsatornaSzeretettel ajánljuk a  Hatoscsatorna közszolgálati televízióban heti rendszerességgel sugárzott programunkat, melynek címe: Gyere, ahogy vagy!

Bizonyára ismeretes, hogy 2014-ben a Magyar Unió Misszió Budapestért programsorozatot indít, melynek jelmondata: Gyere, ahogy vagy! A most induló televíziós műsorsorozat ennek a missziós kezdeményezésnek a része.

Tovább...
 
Gyűrű-kúra klub PDF Nyomtatás E-mail

Még egyszer lesz lehetőségük idén a pároknak Gyűrű-kúra klubon részt venni. Akik az előző alkalmakon voltak, ismerik már azt a felemelő érzést, amikor 40-45 pár együtt köteleződik el a kapcsolatában való növekedés mellett, és ehhez komoly szakmai segítséget is kap. A programon a szakemberek előadásai mellett könyvbemutatók, drámajelenetek, játékok és kapcsolaterősítő gyakorlatok is hozzájárulnak az egész délután tartalmas eltöltéséhez.

December 15-én találkozunk. Az alkalmat Budapesten, a Práter utcai gyülekezetben tartjuk, 15 órától.

Előzetes jelentkezést kérünk minden pártól, hogy a vacsorát megfelelő mennyiségben tudjuk elkészíteni. Jelentkezés: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges vagy: 30/664-3044.

 

Mihalec Gábor

 

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista