Események betöltése

« All Events

  • Ez az event elmúlt.

ADRA koncert a gyermekekért

június 11, 17:00 - 19:00

Szeretettel várunk koncertünkre, mely számunkra is nagyon különleges lesz! A korábbi 8in1 singers néven ismert együttes 5 év után újra összeállt, csak immár nem 8-an állnak majd a színpadra. Ezért választották az All in One singers nevet maguknak.

Eddig minden koncertjük kapcsolódott valamilyen jótékony célhoz, ezért ezen az alkalmon is énekelnek valakikért. Olyan gyermekek számára gyűjtünk majd adományt, akiknek a családja nem engedheti meg magának, hogy a nyári szünetben egy vagy több gyermekének megadja a táborozás élményét. Ezért az ADRA Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány tábort szervez ezeknek a gyermekeknek, hogy szerető közegben, önfeledt játékban, élményekben gazdag programokban legyen részük, így ismertetve meg velük Jézus szeretetét.

Ha lehetőséged lesz hozzájárulni ehhez az élményhez Június 11-én 17 órától a Terézvárosi gyülekezetben (1062 Budapest, Székely Bertalan utca 13), akkor a székeken elhelyezett borítékba tudod majd a koncert ideje alatt elhelyezni adományodat.

A koncerten elhangoznak régóta ismert és szeretett dalok, de készülnek új énekekkel is!
Várunk téged, és ha van ismerősöd, akinek az éneken keresztül beszélhetünk Jézus szeretetéről, akkor hívd el őt is!

Az ADRA Alapítvány idén is szeretné megszervezni karitatív nyári táborát Balatonlellén olyan hátrányos helyzetű gyerekek számára, akik e lehetőség nélkül semmilyen tábori kikapcsolódásban nem részesülhetnek.

Miről is szól ez a tábor?
A táborunkba érkező gyermekek különböző háttérből jönnek. A legtöbben hátrányos helyzetű vidéki településeken élő családok gyermekei, vagy egyáltalán nem rendezett háttérrel rendelkezők, de vannak állami gondoskodásban nevelkedő gyermekek is évről évre, akiknek a szülők hiányával vagy elvesztésének traumájával kell megküzdeni a mindennapokban. A velük való személyes kapcsolat számos szívbe markoló történetet tár fel számunkra minden évben.
Ezeknek a gyerekeknek ez a hét egy élményközpontú kikapcsolódás sok-sok játékkal, ahol a lelkük is kicsit gyógyulhat. Továbbá szakemberekkel prevenciós foglalkozásokat is tartunk számukra, hiszen ők az átlag körülmények között nevelkedő társaikhoz képest sokkal sebezhetőbbek. Így a sok játék mellett a lelki segítségnyújtás is elmaradhatatlan. A mindennapi reggeli áhítatok által arra próbáljuk felhívni figyelmüket, hogy annak ellenére, hogy a környezetükben mást hallanak, higgyék el, hogy értékesek és fontosak Isten számára! A velük való kapcsolattartásunk nem csak erre az egy hétre szűkül le. Gyermekvédelmi programunk keretében évközben is igyekszünk tartani velük a kapcsolatot és azért imádkozunk, hogy az elhintett magot Isten táplálja az ő kis szívükben.

Átlagosan egy gyerek tábori részvételi díja 60.000,-Ft. Ahhoz, hogy minél több gyereknek tudjunk idén is egy felhőtlen hetet biztosítani, szükségünk van a ti hozzájárulásotokra is!

Minden kis összeg számít!
Hálásan köszönünk minden adományt!

ADRA Alapítvány

Számlaszám: 11707024-20425539

IBAN: HU22 1170 7024 2042 5539 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Gyermektábor

Részletek

Dátum:
június 11
Időpont:
17:00 - 19:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1102683794456151/

Szervező

ADRA
Honlap:
http://adra.hu