Események betöltése

« All Events

Az akció fedőneve: Szervusz Paulusz

július 5, 08:00 - július 11, 17:00

Géniusz ügynök a római sasnak: A megfigyelt személyek a világ összes nyelvén beszélnek. Stop. 
Követőik száma napról napra nő. Stop. Immáron Pál is átállt hozzájuk. Stop. 
A nyomukban vagyok. Stop. Az akció fedőneve: Szervusz Paulusz!

 

Szeretnél te is részt venni egy szupertitkos küldetésben? Akkor várunk a Szünidei Bibiatáborban!

 

Géniusz ügynök egy okos, ám olykor egy kicsit ügyetlen és figyelmetlen római kém, aki a római sas, azaz a római császár megbízásából Jézus követőinek „tetteit” kíséri figyelemmel. Azt hitte, hogy Jézus halála után összetörnek és mindenki visszatér a régi foglalkozásához. Ám Jézus követői élnek és tevékenykednek. Így nincs más hátra, a kém feltűnésmentes álcát vesz fel: kereskedőnek öltözik és így jelenik meg Jeruzsálemben a piacon, pontosan ott, ahol Jézus követői az összejöveteleiket tartják. Testközelből lesz szemtanúja a pünkösdi eseményeknek. És mivel ezen eseménysorozattal Jézus követőinek történetében egy egészen új fordulat áll be, kénytelen a keresztények nyomában maradni, így találkozik végül Pállal is… A napok múlásával egyre több és több minden tetszik meg neki, és lehet, hogy a tábor végére még Pál barátjává is válik? A tábori foglalkozásokon kiderül.

 

Részt vehetsz a Római Birodalom egyik kedvenc versenyén is, az olimpián. Különböző sportágakban mérheted össze gyorsaságodat, erődet, kitartásodat táborlakó társaiddal. És hogy neked a tudás az erősséged? Ne aggódj, a délutáni és esti vetélkedőkön csillogtathatod tudásod, és sakkban is kipróbálhatod magad! De ha a kézügyesség bajnokának érzed magad, a kreatív foglalkozásokon ezt is bizonyíthatod.

 

Azt tudtad, hogy a fagyi is a Római Birodalom lakóinak leszármazottjaitól, az olaszoktól származik? A Márton cukrászdában tesztelni fogjuk, hogy kellően finom-e ez az édesség. Egy balatoni hajózáson azt is kipróbáljuk, milyen volt Pál hajóútja.

 

A tábor időpontja: 2021. július 5-11.

A tábor teljes összege 45.000 forint, ami a szállást, az étkezést, valamint a tábori programok költségeit tartalmazza.

Jelentkezni június 25-ig vagy a szálláshelyek beteltéig lehet a következő linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefusFo4f9NH7mynnMrcBA5DzfxNjCtziJsnMzSrTckFbMOtQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Egyidőben kérjük fizess be 22.500 forint előleget a következő számlaszámra: OTP Bank 11742331-20008134-00000000 (kedvezményezett: Adventista Konferenciaközpont). A közlemény rovatba írd fel a neved és az SZBT szót! A befizetést igazoló másolatot a következő email-címre küldd el: gyermekszolgalatok@gmail.com.

A tábor megtartása függ a járványhelyzettől, ezért a változtatás jogát fenntartjuk. Amennyiben elmaradna, a befizetett előlegeket mindenkinek visszafizetjük.

A titkosügynök a veszélyes helyzeteknek is ura, ezért apát és anyát otthon hagyja!

 

Részletek

Kezdés:
július 5, 08:00
Vége:
július 11, 17:00
Esemény kategória:

Helyszín

Balatonlelle, Határ utca 3.
Hetednapi Adventista Egyház Konferenciaközpont
Balatonlelle, Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
www.adventudulo.hu

Szervező

Hetednapi Adventista Egyház Gyermekszolgálatok Osztálya
E-mail:
gyermekszolgalatok@gmail.com