Események betöltése

« All Events

  • Ez az event elmúlt.

Nők kiemelt napja: Krisztus csodálatos szeretete sürget minket!

2020. június 13.

A Női Szolgálatok Osztályának kiemelt napja világszerte különleges esemény a Hetednapi Adventista nők számára. Ezen a napon köszönetet mondunk Istennek ajándékaiért és  különleges védelemért, amit mindennap megtapasztaltunk. Ezen a napon erősítjük és bátorítjuk egymást az Ő hívásának elfogadására és arra, hogy saját éltünkön keresztül másokat is megérinthessen Isten szeretete.

Az idei kiemelt napi prédikáció központjában Isten szeretete áll. Nem csupán az irántunk táplált szeretete, hanem Isten szeretete, amely bennünk és életünk által másokra árad. Időnként meg kell állnunk és fel kell tennünk magunknak néhány kérdést. Feltétel nélkül szeretjük egymást? Elfogadjuk, hogy Isten múltunktól és jelenünktől függetlenül szeret bennünket?

Ezt a napot tegyük az önvizsgálat, az öröm, valamint a lélekápolás napjává! Lehetőségeitekhez mérten, a körülményekhez alkalmazkodva szervezzétek meg ezt a napot.

A nap anyagához 2 szemináriumi anyag is tartozik „Jézus a példaképünk” és „A barátság művészete” címmel és PPT vetítéssel. A teljes anyag letölthető a Hetednapi Adventista Egyház Női Szolgálatok Osztálya oldaláról: www.adventista.hu

Éljen bennünk Isten sürgető szeretete, hogy sok nőt érhessünk el Isten megmentő szeretetével!

 

Bodnár Jánosné

NSZO vezető

Részletek

Dátum:
2020. június 13.
Esemény kategória: