Események betöltése

« All Events

  • Ez az event elmúlt.

Őszi Imahét 2019

2019. november 9. - 2019. november 15.

Üdvözletül: „Az én Uram, az Úr semmit sem tesz addig, míg titkát ki nem jelenti szolgáinak, a prófétáknak” (Ámos 3:7).

Örömmel értesítünk benneteket arról, hogy közeledik az évnek az a része a gyülekezetek számára, amikor imaközösségeket alkotva feltöltekezünk mennyei erővel, tapasztalatokat szerzünk és közelebb kerülünk Istenhez. 2019-ben az Őszi Imahetet gyülekezeteink november 9. és 15. között szervezik meg, amelyhez segédanyagot, imaheti felolvasásokat az egyház felsőbb szervei biztosítanak számunkra. Ebben az évben az imahét fő témája: „Arra hívattunk, hogy hűségesek legyünk az ő prófétáihoz”.

Isten mindig vágyott arra, hogy beszélgethessen teremtményeivel. Mielőtt a bűn belépett volna ebbe a világba, személyesen sétált és beszélgetett Ádámmal és Évával az Éden kertjében. A bukás után ez már nem volt lehetséges, mivel az embereket megemésztette volna Isten dicsőségének megjelenése.

Ám mivel nem akart magunkra hagyni bennünket, Isten egy másik módszert tervezett el arra, hogy utasításait, figyelmeztetését, feddését és szeretetét közölje az emberekkel: a prófétaság ajándékát.

A héten mindvégig fontos kérdésekről fogunk elmélkedni a prófétaság figyelemreméltó ajándékával kapcsolatban. Például: „Miért küldött Isten prófétákat?” „Mi indította arra a prófétákat, hogy megosszák az emberekkel üzeneteiket?” „Melyek az igaz próféta ismertetőjegyei?” Hogyan kell magyaráznunk a prófétikus szavakat?” És még további izgalmas kérdések is felmerülhetnek.

A Globális Misszióra szánt őszi hálaadományainkat az imahét nyitó napján, azaz november 9-én hozzuk el Isten házába.

Isten bőséges áldása kísérje imádkozó és szolgáló népét!

Testvéri szeretettel:
Ócsai Tamás,Unióelnök
Hegyes-Horváth Géza, Személyes Missziószolgálatok  Osztálya

 

Oszi Imaheti Anyag 2019
Oszi Imaheti Anyag 2019
Oszi_imaheti_anyag_2019.pdf
41,8 MiB
315 Downloads
Részletek

 

 

Részletek

Kezdés:
2019. november 9.
Vége:
2019. november 15.
Esemény kategória: