Események betöltése

« All Events

  • Ez az event elmúlt.

Tud még Isten formálni? – Az ima átformál Jézus képmására

március 4

A Női Szolgálatok Osztálya világszélesen minden év március első szombatját, a Nők Nemzetközi Imanapjaként különítette el. A Generálkonferencia Női Szolgálatok Osztálya egységes imanapi anyagot készített erre a napra, aminek a témája: „Az ima átformál Jézus képmására”.

A formálódás egy folyamat, aminek van kezdete, de vége is. Az ima, az Istennel való szoros kapcsolat kulcsa. Amikor imádkozunk, Isten hallja és válaszol, ugyanakkor át is formál Jézus képmására.

Tud még Isten formálni? Akarsz-e formálódni? – Több ilyen és ezekhez hasonló kérdésre kapjuk meg a válaszokat ezen a napon, a készített anyag által.

Az imanap megtartását Power Pointos vetítés és szemináriumi anyag is segíti, amelyeket elküldünk a gyülekezetek Női Szolgálatok Osztálya vezetőinek és a lelkészeknek, ugyanakkor letölthetőek az egyház honlapjáról a „Szolgálat és Küldetés” menüpont alatt, a Női Szolgálatok Osztálya anyagaiból.

Ezen az imanapon, amelyet országos szinten a debreceni „A” gyülekezetben (Fazekas Mihály út 7. sz.) tartunk, a Transzeurópai Divízió Női Szolgálatok Osztályának vezetője, Karen Holford lesz az előadó. Mindenkit szeretettel várunk erre a különleges napra!

Kívánjuk, hogy Isten ne csak elkezdje, hanem be is tudja fejezni átformálódásunkat!

Bodnár Zsóka
NSZO vezető

Részletek

Dátum:
március 4

Szervező

Hetednapi Adventista Egyház Női Szolgálatok Osztálya