Búcsúzik egy jó csapat

„Ez egy jó csapat” – így jellemeztük a csoportunkat. A sikeres vizsgák és a szakdolgozat leadása alkalmából közösségi vacsorát szerveztünk. Ez jó visszatekintési lehetőség volt az elmúlt két, együtt töltött évre.

AdventInfo 2024. július 18.

„Ez egy jó csapat” – így jellemeztük a csoportunkat. A sikeres vizsgák és a szakdolgozat leadása alkalmából közösségi vacsorát szerveztünk. Ez jó visszatekintési lehetőség volt az elmúlt két, együtt töltött évre. Az itt tanultakat újra felelevenítettük, és a szerzett élményeket jó hangulatban beszéltük meg. Kiváltságként éltük meg, hogy ennek a szaknak a résztvevői lehettünk. Szeretettel ajánljuk az új érdeklődők számára, hisz tapasztalatunk szerint igen nagy hatást gyakorolt ránk, és új látókör megnyitását adja mindannyiunk számára.

Gyorsan eltelt ez a két év, és mi nagyon megszoktuk ezt a közösséget és környezetet. A főiskola teológia mesterszak – mentálhigiéné specializáció végzős évfolyamaként még nem fejeztük be a kihívásokkal való szembenézést, továbbra is készülünk az utolsó nagy megmérettetésre.

Molnár Ildikó

ATF hallgató