Az ASI Magyarország Egyesület idén tavasszal tizenötödik pályázatát hirdeti meg

Az egyesület tagjai olyan laikus testvérek, akik vallják és gyakorolják az adventista elveket, vagy az üzleti életben, vagy saját vállalkozásukban dolgoznak, vagy egy szakma elismert képviselői, vagy önfenntartó szervezetek delegáltjai

Digitalizálódó kiadó

Bár a pandémia némileg felgyorsította a folyamatokat, a kiadó digitalizálódása ettől független törekvésként jelent meg az elképzelésünkben. Magyarázatra sem szoruló okból: haladni kell a korral.

Tábori előkészületek

Az idei évben a hatályos jogszabályok lehetővé tették a gyermektáborok megszervezését. 2020-ban a világjárvány egyik következménye az volt az ADRA Alapítvány számára, hogy nem tudtuk megszervezni a hátrányos helyzetű gyermekek számára évi rendes táborunkat. Egy év kihagyás után azonban készülünk a folytatásra!

Összefogás Farkaslyukon

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Farkaslyukon a Szemán család – melyben az édesapa egyedül neveli 3 gyermekét – került nehéz helyzetbe április végén: egy kályhából kipattanó szikra miatt leégett a házuk, mindenüket elvesztették néhány óra leforgása alatt. Isteni kegyelem, hogy a tragédia nappal történt, és nem volt otthon senki.

Köszönjük szépen!

A Női Szolgálatok Osztálya köszönetét fejezi ki azon nőtestvéreknek, akik az egészségügy és a szociális ellátás területén odaadóan végezték munkájukat az elmúlt nehéz időszakban. Lemondtak saját kényelmükről, és vállalták a hosszú ügyeleteket, és a járvány okozta szenvedésekben vigasztalást és segítséget nyújtottak. Köszönjük a családtagok türelmét, amikor hosszú időt voltak anya és feleség nélkül, mert ők […]

Gyertek, lássátok meg a világ Megváltóját!

Minden év június 2. szombatja a Nők Kiemelt Napja a világszéles Hetednapi Adventista Egyházban. Ez a szombat különleges ünnepnap a nők számára. Kifejezzük hálánkat Istennek a gondviselésért, védelemért, vigasztalásért és a reménységért, amit mindennap megtapasztalunk.