Akkreditációs tanúsítványok átadása

Az Adventista Teológiai Főiskola életében igen jelentős, de még helyesebb úgy fogalmaznunk, hogy a kiegyensúlyozott működési feltételeink biztosítása szempontjából meghatározó eseményre került sor 2023. március 9-én a Budapest Kongresszusi Központban. Ez az épület adott ugyanis helyet a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) által megítélt és kiállított akkreditációs tanúsítványok átadására.

A szervezet vezetője, prof. dr. Csépe Valéria elnök asszony egy színvonalas, tájékoztató jellegű konferencia keretében nyújtotta át ezen akkreditációs tanúsítványokat mindazon magyarországi felsőoktatási intézmények rektorai számára, mely főiskolák és egyetemek az utóbbi két esztendő során megfeleltek az európai szintű és hatályú minőségbiztosítási feltételeknek. Főiskolánkat a rendezvényen prof. dr. Tonhaizer Tibor rektor és d. min. Szilvási András rektorhelyettes testvérek képviselték. A rektorunk által átvett akkreditációs oklevél 2025. december 31-ig folyamatosan biztosítja, hogy a nálunk szerzett BA és MA szintű diplomákat nemcsak hazánkban ismerik el mind továbbtanulás, mind pedig munkavállalás céljából, de az Európai Unió egész területén is. Hálásak vagyunk Istennek, hogy mindvégig megsegített bennünket e roppant nagy felkészültséget és magas szakmai színvonalat igénylő minőségbiztosítási eljárás során!

Egyúttal bátorítani kívánunk minden kedves érdeklődőt arra, hogy akár a nappali, akár a levelező tagozatainkra való jelentkezés formájában éljenek a fenti lehetőséggel, és ennek első lépéseként, tájékozódás céljából látogassák meg honlapunkat (www.atf.hu).

 

ATF vezetősége