Barátság kupa Sándorfalván

A nap mottója: ,,Az az indulat legyen bennetek…˝ (Fil 2:5), úgy az élet számos területén, mint a focipályán kiválóan alkalmazható. A játékosok is erre törekedtek a sándorfalvi Barátság kupán, február 18-án.

AdventInfo 2024. április 30.

A nap mottója: ,,Az az indulat legyen bennetek…˝ (Fil 2:5), úgy az élet számos területén, mint a focipályán kiválóan alkalmazható. A játékosok is erre törekedtek a sándorfalvi Barátság kupán, február 18-án. A délelőttöt a Sándorfalvi Adventista Gyülekezetben töltöttük el, közösen. A csapatok tagjai csodálatos szolgálatokkal készültek, majd Lukács Edmondtól hallgattuk meg az igehirdetést „Szabadság, méltóság és hűség” címmel. Ezután következett az ebéd, melyet az udvaron fogyasztottunk el, majd egy kis pihenő követően átmentünk Kistelekre, ahol a sportcsarnokban zajlott a torna.

A megnyitó 16.30-tól volt, ahol Edmond rövid áhítata után megkezdődött a bajnokság. A nyitómeccset Isaszeg játszotta a Marosvásárhelyi „A” Gyülekezet ellen. A 7 csapat: Isaszeg, Marosvásárhely „A”, „D”, Maranatha, Budapest, Dunántúl és Sándorfalva voltak. Mindenki összemérhette tudását mindenkivel, majd ez alapján állt össze a végleges eredmény. A szurkolóknak köszönhetően a hangulat végig nagyon jó volt, mindenki biztatta a csapatát. A megterhelő szurkolástól és játéktól megéhező emberek számára mindig nyitva állt a rögtönzött „konyha”, ahol finom töltött káposztát, krumplit és sütit lehetett enni. Sok rendkívül izgalmas meccset láthattunk. Olyan is volt, ahol az utolsó pillanatban dőlt el az eredmény, de hát ilyen a sport. 😊

Ahogy elérkezett az éjfél, az eredményhirdetés is megtörtént. Trombitán meghallgathattuk a román, a magyar és a székely himnuszt, és így zártuk a napot. A 7. helyezett Isaszeg, a 6. Dunántúl, 5. Marosvásárhely „D”, 4. Maranatha, 3. Marosvásárhely „A” csapata, 2. Budapest, és 1. helyezett pedig a Sándorfalvi csapat lett.

Reméljük jövőre újra találkozhatunk, addig is: ,,Az az indulat legyen bennetek…”!

Polgár Benedikta Cintia

Sándorfalvi Gyülekezet