ÉS Napok Gödöllőn

A tavaszi szünetben több mint száz fiatal utazott Gödöllőre, az ÉS Napokra. A húsvéti időszak alatt Csizmadia Róbert, Mihalec Gábor, Ősz-Farkas Ernő, Palotás Kristóf, Csizmadia-Otamo Heli és Dankó Ferenc prédikációit hallgattuk meg az érzelmek szerepéről, a helyes önértékelésről és hasonló témákról. 

Különleges péntek esti, szombatkezdő alkalmunk során az áhítat közben arra az ajándékra figyeltünk, amit Isten ad nekünk, és ennek keretében úrvacsorát vehettünk. Szombaton Palotás Kristóf prédikációja előtt rengeteget énekeltünk Simon Márk és Árvai Dániel csapata vezetésével, az Ének és Sport Napok címéhez híven. Délután pedig az Adventista Motorosok mutatták be szolgálatukat és vitték el az érdeklődőket egy-egy körre.

A bőséges lelki táplálék mellé testi táplálékból is bőven jutott mindenkinek, Horvát Péter és Mónika mellett a Gödöllői és Isaszegi Gyülekezet fiataljai gondoskodtak a jólétünkről, és minden este ízletes koktélokat szolgáltak fel a teaházban. A szervezők idén nagy hangsúlyt fektettek a sportra, hogy mindenkinek legyen bőven lehetősége akár a bajnokságban, akár örömjáték szintjén részt venni a fociban, röplabdában, floorballban, pingpongban, sőt most először még bowlingra és fallabdázásra is nyílt lehetőségünk. A koránkelők pedig Simon Márk vezetésével minden reggel mehettek hajnali futásra, ha bírták az elkerülhetetlen izomláz mellett.

Hálásak vagyunk a szervezőknek ezért a kiváló hosszú hétvégéért. Több résztvevő hozzászólása alapján az eddigi egyik legjobb ÉS Napokon vagyunk túl, ezért már alig várjuk, hogy jövőre újból találkozzunk!

Zarka Dávid