Gyertek, lássátok meg a világ Megváltóját!

Nők Kiemelt Napja – 2021. június 12.

 

 

Minden év június 2. szombatja a Nők Kiemelt Napja a világszéles Hetednapi Adventista Egyházban. Ez a szombat különleges ünnepnap a nők számára. Kifejezzük hálánkat Istennek a gondviselésért, védelemért, vigasztalásért és a reménységért, amit mindennap megtapasztalunk. Kitekintünk országunkból, és gondolunk a széles világon élő nőtestvéreinkre, különösen a szenvedő nőkre. Bátorítjuk és erősítjük egymást, hogy legyünk kitartóak és hűségesek Jézus eljövetelének várásában.

Az idei Kiemelt Napra szóló prédikáció Jézus szeretetének megosztását helyezi a középpontba. A prédikáció és a szemináriumi anyag arra bátorít minket, hogy a világ jelenlegi állapotától és a korlátozásoktól függetlenül továbbra is folytassuk más nők elérését. Isten kreatív utakat mutat nekünk az érte végzett missziós munkához.

A prédikáció és a szemináriumi anyag ösztönöznek Jézus szeretetének a megosztására, valamint ötleteket adnak és módszereket mutatnak be.

A szemináriumi anyag témája: Hét lépés Jézus szeretetének megosztására.

A teljes anyag letölthető a Hetednapi Adventista Egyház Női Szolgálatok Osztálya oldalról (www.adventista.hu).

A Női Szolgálatok Osztálya ezt a napot Makón, a gyülekezetben tartja.

Legyen életünkben első helyen az Úrért végzett szolgálat! Tegye az Úr bizonyságtevésünket gyümölcsözővé, és adjuk tovább Jézus szeretetét!

 

Bodnár Jánosné

NSZO vezető