Kedves meghívás

A Bokréta Lakásotthoni, Gyermekotthoni Központ és Általános Iskola az 1-es és 2-es szakmai egységeinek közös adventi  délutánjára kaptak meghívást az intézmény támogatói, köztük az ADRA Alapítvány is. Nemcsak a kis lakók, hanem az intézmény alkalmazottai is hetekkel előtte készültek az ünnepségre, amikor megható verseket szavaltak a szeretetről, és bibliai történeteket adtak elő. Csodálatos volt hallgatni őket és tapasztalni, ahogy a gyermekek együtt dolgoztak nevelőikkel és az intézmény vezetőivel a délután sikerességéért.

Nagyon megható és szívmelengető volt megtudni, hogy a sokféle vendégváró falatokat, a hangulatos asztali díszeket is közösen készítették a kisebb és nagyobb gyermekek és nevelőik.

Ez a kedves meghívás és fogadtatás sokat jelent számunkra, hiszen azt sejteti, hogy sikeres az együttműködés és hogy az intézmény vezetői, alkalmazottai és lakói is örömmel és szívesen ápolják az alapítvánnyal létrejött kapcsolatot.

Reméljük és bízunk abban, hogy a támogatók jóvoltából a jövőben is támogatni tudjuk a Bokréta és még több gyermekotthonok kis lakóit!

 

Lőrincz Melinda

 

Az ADRA Alapítvány működését a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja a NEA-UN-19-N-0049 pályázati azonosítószámú szerződés keretében.