• XVIII. Uniókonferencia
  A Hetednapi Adventista Egyház Magyar Uniója 2024. május 26-án tartotta a  XVIII. Uniókonferenciáját.
 • TAVASZI HÍREK A Tiborszállási Péchy László Adventista Általános Iskolából
  Ünnepélyes húsvéti istentiszteletre gyűltek össze az iskola diákjai, tanárai és a mátészalkai körzet gyülekezeteinek tagjai 2024. március 23-án. A délelőtti és délutáni alkalmakon a különböző szolgálatok Jézus megváltó áldozatáról szóltak.
 • Testünk egészsége, és ami ennél is több
  „Életeden át tartson erőd!” – ez a legfontosabb gondolat, ha a hosszú élet jut eszembe. Azonban nem mindegy, milyen életminőséggel éli meg az idős személy az utolsó éveit. Derűs öregkorról nem beszélhetünk, ha ágyhoz kötötten, a demencia tüneteit tapasztalva, fájdalmakkal megterhelve él valaki. Nem ilyenről álmodunk.
 • SzKÉNI nap Gáborjánban
  Aki már járt Gáborjánban, az nagy valószínűséggel hallott már a tőle 3 km-re elhelyezkedő Szentpéterszegről is. A Berettyóújfalutól keletre elterülő község Hajdú-Bihar vármegye bihari térségében egy jellegzetes alföldi falu. Szociális intézményei között megtalálható a Kihívással Élők Nappali Intézménye is, amely a Gáborjáni Gyülekezetnek – mondhatni – a szívügye. A gyülekezet 2017 óta áll kapcsolatban az intézménnyel, ugyanis attól az évtől kezdve két gyülekezeti tag is rendszeresen jár oda.
 • Sorozat, kiállítás és keresztség
  2024. április 8–12. között Fehérgyarmaton is Biblia-kiállítást, illetve evangelizációs sorozatot szerveztünk. A Biblia-kiállítást a város több iskolájának diákjai is meglátógatták, illetve a pénteki napon a Tiborszállási Péchy László Adventista Iskola diákjai is megtekintették a kiállítást egy egynaposra tervezett kirándulás keretében.