Összefogás Hajdúböszörményben

Az Istennek pedig legyen hála az ő kimondhatatlan ajándékáért” (2Kor 9:15).

Április folyamán, az ADRA támogatásával és a helyi gyülekezeti tagok hozzájárulásával 30 család részére készültek szeretetcsomagok, melyek Hajdúböszörmény és  Bocskai Szőlőskert hátrányos helyzetű lakói  részére lettek kiszállítva az ADRA önkéntesei és hittestvérek segítségével. A csomagok tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodószereket tartalmaztak és  – a járványhelyzet okozta nehézségek közepette – valós segítséget nyújtottak a kedvezményezetteknek.

Szájmaszkokat, tisztítószereket és arcvédőket adományoztunk egészségügyi dolgozóknak, továbbá a lakosság által adományozott ruhaneműt eljuttattuk a helyi és a tiszaújvárosi rászorulókhoz, a tiszaújvárosi testvérek közreműködésével.

A balmazújvárosi Balmaz-Sütöde Kft. korszerű televíziókészüléket adományozott, melyet a Debreceni Klinika Gyermekpulmonológia osztályának adtunk át. Felajánlásukat hálásan köszönjük!

Külön köszönettel tartozunk a hajdúböszörményi NAGÉV Kft.-nek, hiszen immár fél éve ingyenesen biztosítja számunkra a helységet, ahol az adományokat gyűjtjük és tároljuk azok átadásáig, illetve a programokon való felhasználásukig. Ezenfelül már több éve, évente többször is nyújt anyagi támogatást egy-egy bizonyos programra vagy rászorulók megsegítésére.

A program koordinálását hálásan köszönjük Bódiné Szabó Zsuzsa testvérnőnknek és ADRA önkéntesnek, aki  több mint 10 éve készségesen és  lelkesen végzi e szeretetmunkát a térségben. Szívből köszönjük Zsuzsa férjének, Bódi Antal Lászlónak is a folyamatos és önzetlen segítségnyújtást, valamint a nélkülözőkre való odafigyelést.

Istenünk bőséges áldását kívánjuk minden támogatóra, aki anyagilag, fizikailag, imában vagy bármilyen formában hozzájárult a segélyezési szolgálatunkhoz!

 

Lőrincz Melinda
ADRA munkatárs