Szombatiskola

Bízom benne, hogy mindenki megkapta a 2. negyedévi Bibliatanulmányokat, és a megváltozott helyzetben is folytatni tudjuk az otthoni igetanulást! Ez a különleges idő új alkalmakat teremt, megerősíthetjük régi jó szokásainkat, de új tevékenységeket is elkezdhetünk. A Bibliatanulmány naponkénti átvétele, akár telefonon is megbeszélések tartása barátokkal, családtagokkal, nagyszerű lehetőség a hitélet és a közösségi élet ápolására, éljünk ennek a lehetőségével! Merítsünk lelki erőt Isten Igéjének rendszeres tanulmányozásából, bátorítsunk erre másokat is!

Amennyiben valaki mégsem kapta volna meg az új tanulmányt, de van internete, azoknak szeretettel ajánlom a figyelmébe a www.bibliatanulmanyok.hu oldalt, ahol a Bibliatanulmányt, a Tanítói mellékletet, a White-idézetek gyűjteményét, az egész tanulmány hanganyagát, a stúdióbeszélgetéseket, valamint a Misszió DVD-ket is megtaláljuk.

Aki tudja fogni a Pax Tv adását, azok számára elérhető az egyes heti tanulmányokkal kapcsolatos beszélgetés, Bibliatanulmányok minden napra címmel, amit vasárnap délután 15.30-as kezdettel lehet megnézni, illetve az ismétlést csütörtökön délután 17.00 órai kezdettel vetítik.

Megemlítem még a Facebook csoportot, ahol visszamenőleg is megtalálhatók a felvételek, illetve minden segédanyag is: https://www.facebook.com/groups/bibliatanulmanyok/

 

Zarkáné Teremy Krisztina
a Szombatiskolai Osztály vezetője