Nézőpont

Egy hatalmas országban, egy óriási csarnokban, egy nagy családban hajlamos az ember arra, hogy kicsinek érezze magát.
A Generálkonferencia ülésén péntek délben a Hope Channel családjának tagjai találkoztak egy külön teremben, Derek Morris vezető szervezésében, aki már Magyarországon is vendégünk volt a Reménység Média stúdiójában, és néhány éve mi is meglátogattuk a munkatársaimmal a Hope Channel központjában.

Daniel Duda elnöksége a reményre és a kapcsolatokra fog összpontosítani

Június 8-án, szerdán a Generálkonferencia ülésének küldöttei dr. Daniel Dudát megválasztották a Transzeurópai Divízió (TED) elnökévé a 2022–2025-ös időszakra.

Audrey Andersson – a Generálkonferencia általános alelnöke

„Audrey egy abszolút kincs, szomorúan engedjük el, de nagyszerű tagja lesz a GK csapatának” – vélekedtek a TED iroda munkatársai.

A GK titkársága az egyház misszióját munkálja

Miközben az időeltolódás miatt igazán fáradtak vagyunk, és a „szundi” gomb megnyomására való késztetés nagyon is valós, a GK Ülésen végzett munka fontossága néha elveszhet a határozatok, alkotmánymódosítások, egyházi kézikönyvek módosításai és végtelen számú jelentések látszólagos egyhangúságában. De ez messze nem így van!

Jézus visszajön! Kapcsolódj be!

Az ülés témája „Jézus visszajön! Kapcsolódj be!” – tükrözi a Krisztus közeli eljövetelébe vetett hitünket és az ehhez kapcsolódó hitelvünket. Megerősíti az aktív tettrekészség lényegét.

Megkezdte munkáját a Generálkonferencia 61. Ülése

Megkezdte munkáját a Generálkonferencia 61. Ülése, a Hetednapi Adventista Egyház legfőbb döntéshozó fóruma.
A világ szinte minden országából küldöttek vesznek részt az ülésen, ahol a történelem során első alkalommal a személyes jelenlét mellett online is lehetőség van aktív módon bekapcsolódni a munkába.