3 helyszín, 3 hangulat, 30 házaspár – az eredmény számokkal nem kifejezhető

A szerelem ünnepe című előadást, amit Mihalec Gábor osztott meg a lelkészekkel szabad felhasználás céljából – köszi Gabi! 🙂 –, három helyszínen tartottuk meg a miskolci, izsófalvai és kazincbarcikai gyülekezetek részvételével és közreműködésével. Amennyi tapasztalatot, élményt, tanulságot kaptunk, az nem férne bele egy AdventInfóba, meg hát nem is minden való a nyilvánosság elé. Röviden: jó volt! Bővebben: nagyon jó volt! 😉

A három helyszínen családias légkörben, mintegy harminc házaspárt részesíthettünk feledhetetlen élményben, illetve egyéni megfigyelők is mindig akadtak, akik legközelebb már a párjukkal szeretnének jönni.

Miskolcon, a Füzes utcai gyülekezetben gyűltünk össze péntek este. Szerény vendéglátással készültünk az előadás után, és meleg hangulatban, sok-sok beszélgetéssel jól eltelt az idő, a végén alig akartak elmenni a résztvevő párok.

Szombaton Izsófalván, a művelődési házban igazi falusi légkörben telt az este. Egy kicsit le is kellett fordítani az „üzenetet”, hogy mindenki megértse. Érdekes módon itt fogytak legjobban Gábor könyvei.

Vasárnap Mezőkövesd-Zsóryban, egy étteremben ünnepeltünk. A szép környezet és a finom vacsora is hozzájárult a meghitt elmélyüléshez, és az érzelmek áradása miatt itt volt szükség a legtöbb papír zsebkendőre.

Tele vagyunk tervekkel, ötletekkel, hogy jövőre hogyan, mit szervezzünk. A kicsi kezdet is örömteli, és mindig lehet tanulni, fejlődni. Mindenkit bátorítunk hasonló kalandokra, megéri!

MM