A Gondviselés csodái

„És mielőtt kiáltanának, én felelek, ők még beszélnek, és én már meghallgattam”

(Ézs 65:24).

Egy háromgyermekes anyuka számára kért segítséget Béládiné Fazekas Ildikó, ADRA önkéntes testvérnőnk. A gyermekeit egyedül nevelő anyukának legkisebb gyermeke tartós beteg, ezért munkát nem tud vállalni. Összes bevétele a GYES és a családi pótlék, így nagyon-nagyon nehéz a megélhetésük.

A számlák kifizetése után a kis családnak semmi nem marad élelemre, gyógyszerre. Elromlott a mosógépük, és a vasalójuk sem működött. Testvérnőnk és férje többször segélyezte őket, de most, a nagyobb szükség miatt segítséget kért az ADRÁ-tól is.

Ekkor a fenti igevers jutott eszembe, hiszen három nappal előtte egy jó állapotban lévő,  jól működő, használt mosógép-felajánlást kaptunk. Pappné Szigeti Gyopár önkéntesünk közreműködésével pedig egy vasalót is kaptunk adományozás céljára.

Milyen csodálatos, ahogyan Istenünk munkálkodik és adományozásra, jó cselekedetekre indítja szíveinket! És pontosan akkor, amikor egy rászorulónak a legnagyobb szüksége van a cselekvő, együtt érző szeretetre!

Az ADRA Operatív Bizottsága anyagi támogatást is megszavazott e nehéz sorsú anyukának, így egy kis enyhülést tudtunk vinni a mindennapjaikba.

Szívből köszönjük Béládi Gábornak a lelkes segítőkészségét és fáradozását, amiért személyes segítségnyújtásán felül az ADRA által adományozott mosógépet és ajándékdobozokat is elszállította a kedvezményezett részére. A háromgyermekes anyuka felettébb hálás volt a segítségért!

Ezúton köszönjük meg mi is nektek az anyagi és természetbeni adományokat, melyekkel lehetővé teszitek, hogy nehéz sorsú embertársaink gondjain enyhítsünk.