A kiemelkedően sikeres családok 7 szokása

Willie és Elaine Oliver újra Magyarországon!

A kiemelkedően sikeres családok 7 szokása címmel tart 4 estés családi evangelizációs sorozatot Willie és Elaine Oliver. A házaspár együtt vezeti a Generálkonferencia Családi Osztályát, akik előadásaikkal párok és családok százezreit érintették már meg szerte a világon. Az év 365 napjából legalább 250-et az otthonuktól távol töltenek azért, hogy minél több emberrel ismertessék meg a boldog családi élet titkait. Együtt több könyv szerzői, valamint a „Real Family Talk” többszörösen kitüntetett tévés magazinműsor műsorvezetői.

Willie és Elaine már járt nálunk 2017 májusában, amikor a 7 szokásból kettőt bemutattak. Az előadások felvételét teljes terjedelemben megnézheted itt:

 

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=cCqsDbsmCPA&t=2662s’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ custom_class=”]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=7oyIVmV5v3A&t=3251s’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ custom_class=”]

2018 áprilisában bemutatják a maradék 5 szokást, amelynek kialakításával a családi életedet újabb magaslatokba emelheted!

Időpont: április 24–25–26–27, este 18.00 óra.

Helyszín: Lurdy Ház, 6-os terem (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12–14.)

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációhoz minden részletet megtalálhattok a www.gyereahogyvagy.hu weboldalon.

A négyrészes előadás-sorozathoz további missziós lehetőséget is kínálunk a gyülekezeteknek. A lelkipásztorok részére kidolgozunk egy további családi előadás-sorozatot Házasság 2.0 – a kapcsolatot cseréld, ne a társad! címmel, amelyet folytatásként a gyülekezetekben megszervezhettek. Azokat a helyszíneket, amelyek vállalják a folytatás megszervezését, már a 4 estén is hirdetni fogjuk.

 

Dr. Mihalec Gábor

családi osztályvezető