Ajándékozás a Gyermekszív Központ kis pácienseinek

„Közel van az ÚR a megtört szívűekhez, és a sebzett lelkűeket megsegíti” (Zsolt 32:18). – A viszontagságok ellenére idén is sikerült a Gyermekszív Központba eljuttatni ajándékcsomagjainkat. Immár hetedik éve, hogy gyülekezetünk gyermekiskolájának szervezésében évente kétszer meglátogatjuk az intézet kis lakóit. Beszélgetünk és együtt éneklünk velük, de akadt olyan alkalom is, amikor közösen tudtunk egy-egy gyermekkel és szüleivel imádkozni.

Akik rendszeresen részt vesznek ezeken a látogatásokon, rengeteg tapasztalatot tudnának mesélni. Szolgálatunk megérinti nemcsak a gyermekszíveket, de a szülőkét és az ott dolgozó ápolónőkét, orvosokét is.

Idén sajnos nem volt lehetőség a személyes találkozóra, de csomagot tudtunk eljuttatni nekik. Több testvértől kaptunk felajánlásokat, anyagi támogatást is. Ennek eredményeképp a csomagba került egy-egy kis piros plüss-szív; kézzel készített, egyedi, igés könyvjelző; az „Egy kis szív története” c. kis füzet – ezt akkor kapják meg a beteg gyerekek, amikor megérkeznek a kórházba. Az ott dolgozók számára pedig Mark Finley „Remény a nehéz időkben” c. könyv, melyekbe szintén került egy-egy kézzel készített, igés könyvjelző, továbbá kézfertőtlenítő, valamint gyümölcsök, édességek kerültek még a csomagba.

Az a tervünk, hogy decemberben még egy alkalommal megajándékozzuk a kórházat plüssjátékokkal, könyvekkel.

Ezúton is köszönjük a támogatását mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult a szolgálatunkhoz!

 

Kovács Zsuzsa