Családi áldás

Tavasz, napfény, melegség a szívünkben! Ismét egy különleges szombat ma is. Egy család: négy gyermek, egy édesanya és egy édesapa. Egy szerető nagybácsi, aki lelkész, áldást kér; örömmel, mosolyogva, mindenkire. A kicsi Szofira is. Isten vezesse! Isten óvja meg! Segítse, terelje! Szülőknek tanácsolója legyen!

Egy gyülekezet, mely készül, süt-főz, együtt örül. Vendéget fogad, örömmel. A hely kevés, nem baj, az udvar is telik. Eső úgysem esik.

Áldás, útravaló, ajándék a család minden tagjának, hogy érezzék, ők mind egyformán szeretve vannak. Ebéd, beszélgetés, nevetés. Isten jelenléte. Új barátságok.

Kicsi Szofi, az Ég áldjon!

 

2019. április 13-án a Sándorfalvi Adventista Gyülekezetben Fekete Richárd és Feketéné Horváth Krisztina gyermekeiket Isten oltalmába helyezték, áldást kértek életükre. Krisztina testvére, Horváth Gábor lelkipásztor mondott útravalót Isten Igéjéből a családnak és a gyülekezetnek, majd ő kért áldást a családra, különösen a legkisebb gyermekre, Szofira.

Örömünkre szolgált, hogy sok barát és rokon el tudott jönni, hogy együtt örüljenek a családdal és velünk. Az imaterem és a kisterem is zsúfolásig megtelt, el sem fértünk az épületben. Ez ismét megerősítette bennünk a felismerést, kinőttük az imaházat.

A gyülekezet minden tagja nevében kívánok jó egészséget és sok örömteli pillanatot az egész családnak! Isten áldjon meg benneteket!

 

Polgárné Papp Katalin

a sándorfalvi adventista gyülekezet presbitere