Életmódklub indító Nagybukónál

Augusztus 28-án gyönyörű időben és környezetben, a Tisza és a Túr találkozásánál (Nagybukó) közel ötvenen gyűltünk össze az életmódklub nyitó alkalmára.

Lázasan készült gyülekezetünk apraja-nagyja és barátkozóink (ők a létszám 2/3-át adták) a közös paprikás krumpli elkészítésére, amit egy 60 literes üstben készítettünk.

A bátrabbak kipróbálhatták a túr partján lévő, fáról lelógó kötélről való vízbe ugrálást, a csendesebbek horgászhattak, de akik kényelmesebbek voltak, azok sem unatkoztak, hiszen nagyon jó és tartalmas beszélgetések is kialakultak a nap folyamán.

A nap fénypontja talán mégis a délutáni röplabdabajnokság volt, amibe szinte mindenki bekapcsolódott, kortól, nemtől függetlenül. A táj csendjét a szurkolók törték meg, akik sok esetben jobbal beleélték magukat a játékba, mint maguk a játékosok.

A nap végére kellemesen elfáradva, egymáshoz közelebb kerülve, nem maradt más, mint a következő találkozás megbeszélése, ami már kis gyülekezetünkben fog folytatódni Soósné Jeszták Andrea lenyűgöző előadásaival.

H. Cs.