Gyereknap Tiborszálláson

Az ADRA gyermekvédelmi programjának keretében általában évente ellátogatunk azokra a helyszínekre, ahonnan fogadtunk már gyerekeket a nyári táborunkba, vagy ahol már valamilyen közös projekt miatti kapcsolódás van. Az ADRA önkénteseivel 2021. május 28-án hosszú kényszerszünet után végre újra részt vehettünk egy gyermekprogramon, ami Tiborszálláson, az adventista általános iskolában került megrendezésre.

Az iskola által szervezett gyereknapon néhány játékkal és programmal képviseltettük magunkat, amin a gyerekek nagy örömmel vettek részt. A közös játék mellett beszélgetésre és jókedvre is volt lehetőség, ami nagyszerű alkalom volt arra, hogy a hosszú vírushelyzet után újra élvezhessük az együtt töltött idő minden áldását. Ahogy lenni szokott most is azt tapasztaltuk, hogy a közös program az önkénteseket legalább annyira feltöltötte, mint a gyerekeket.

A lehetőségeink sajnos korlátozottak, így nem tud minden gyerek részt venni a nyári táborunkon, viszont volt lehetőségünk az intézmény vezetőivel közös tervekről beszélgetni, amivel lehetőleg minden gyereknek örömet tudunk majd szerezni.

Kérünk benneteket, hogy imáitokban emlékezzetek meg az iskola gyermekeiről, akik fülig érő mosollyal járnak iskolába és valódi támaszt találnak a tanári kar rendkívül értékes munkájában és lelkesedésében.

 

Balázs Márta
ADRA kuratóriumi tag