Hálásan a nehéz időkben! – Országos Női Konferencia

Négy év szünet után újra megrendezésre került 2022. november 12-én Budapesten, a Terézvárosi Gyülekezet kápolnájában, a Női Szolgálatok Osztályának konferenciája.

Clair Sanches-Schutte a Transzeurópai Divízió Női Szolgálatok Osztályának volt vezetője lelkesen és mély hitbéli meggyőződéssel adta át Isten üzenetét.

A konferencia célja, a nők lelkének ápolása és a nők missziós küldetésének megerősítése volt.

Clair igehirdetésének alapja, a samáriai asszony és Jézus találkozásának története, ami arra bátorítja a nőket, hogy bármilyen múlttal is rendelkezzenek, Jézussal való találkozásuk és megtérésük után, a legjobb misszionáriusok lehetnek. Az igehirdetés végén a jelenlévő nők kifejezték, hogy készek odaszánni életüket Isten szolgálatára.

A bőséges és nagyon finom ebédet követő délutáni alkalmon Clair saját családjának tapasztalatát mondta el. Nyomatékkal biztatott, hogy SOHA NE ADJUK FEL a reményt szeretteink megtérésére! Istennek személyre szabott terve van mindenkire. Kitartóan imádkozzunk! Bízzunk benne!

Az egész napot színvonalas ének-, vers- és zenei szolgálatok tették örömtelivé és Istent dicsőítővé.

A konferencián résztvevő hölgyek 31 gyülekezetből érkeztek és összesen 151-en voltak. Mindenki kapott kis emlékeztető, ajándékcsomagot a Női Szolgálatok Osztályától.

Az Adventista Nők a Nőkért Facebook-oldalon megtalálhatók a konferencia képei, valamint a YouTube-csatornán a Terézvárosi Adventista Gyülekezet oldalán újra megnézhetőek a konferencia előadásai.

Ennek az osztálynak nagy felelőssége és küldetése van. Nőként dolgozni Jézus jó hírével a környezetünkben élő nőkért, amíg tart a kegyelmi idő. Hálásan, még akkor is, amikor a körülmények egyre nehezebbek!

Bodnár Zsóka
NSZO vezető