Hozzá tartozom!

Regionális ifjúsági nap Orosházán

Ezzel a címmel rendezték meg 2016. április 9-én az orosházi Regionális ifjúsági napot. Az alkalomnak – amelyen mintegy ötven fiatal vett részt –, az Orosházi Gyülekezet adott otthont. Ezúttal is szeretnénk megköszönni vendégszeretetüket és kedvességüket!

Az örömteli nap egy szokatlan, újszerű elemmel indult: egy ifjúsági úrvacsorával, amit Csizmadia Róbert lelkész tartott. Azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, nagyon áldásos és felelmelő volt. A programot sokszínű zene- és versszolgálatok gazdagították.

A szünetben megkóstolhattuk azt a sok finomságot, amit a gyülekezet testvérei készítettek oly nagy szeretettel, így ezután telt hassal és széles mosollyal vettünk részt a délutáni alkalmon is, ahol az összevont ifjúsági kórus szolgált a medgyesegyházi fiatalok kíséretében. A továbbiakban interaktív csoportmunka várta a jelenlevőket, ahol fiatalok és idősek egyaránt lelkesen vettek részt a feladatok kidolgozásában. Négy példázat közül választhatott a kialakult négy csoport, melyeket különbözőképpen mutathattak be. Volt, aki verses formában, volt aki jelenetben mutatta be az általa választott példázatot.

A szombatot közösen zártuk, majd együtt Gyopáros felé vettük az irányt, ahol csapaterősítő játék várt bennünket. A szervezők mindent gondosan kitaláltak, mi csak élvezhettük a kellemes időt. A játék lényege nem a győzelem volt, annál inkább a csapatban való együttműködés és az együtt gondolkodás. Miután mindenki leszaladgálta az ebédet, visszatértünk a gyülekezetbe egy kis túlélőcsomagért.

Este nyolc órától sportjátékokon vettünk részt a Táncsics Mihály Gimnázium tornatermében, eleget téve így az egészséges életmód mind a nyolc alapelvének.

Hiszem azt, hogy mindenki, aki részt vett ezen az ifjúsági napon, úgy lelkileg, mint testileg feltöltődött, és velem együtt mondja: Hozzá(d) tartozom! És nem csak ma, hanem örökre!

O.K.