Isten missziója a mi missziónk

Gondolatébresztő Ifjúsági Bibliatanulmány

 

 Már egy éve, hogy fiatal lelkészek és lelkes önkéntesek egy csoportja, uniós és egyházterületi jóváhagyással újraindította a korábban nagy népszerűségnek örvendő Gondolatébresztő Ifjúsági Bibliatanulmányt. Az új felállásban már negyedik negyedéve megjelenő anyag, az évtizedes hagyománynak megfelelően a „felnőtt” szombatiskola szerkezetét követi, de mégis új, fiatalosabb megvilágításban és formában dolgozza fel a mindenki számára jól ismert füzetek tematikáját. A tanulmány szerzői nemcsak írásuk hangvételében, de annak hosszában is igyekeznek követni a fiatalabb korosztály igényeit – az egy hétre vonatkozó anyag fogyasztható hosszúságú, alkalmazkodva az ifjúság nyughatatlan életviteléhez.

Terveinkben szerepel, hogy a közeljövőben élő bibliatanulmányozó alkalmakat tartunk a Gondolatébresztő Discord csatornáján, ahol már most bárki kapcsolatba léphet a tanulmány szerzőivel és a többi, a tanulmányt tanuló fiatallal.

Ha a Szombatiskola kérdései távoliak, vagy túl nagy befektetésnek tűnik a napi olvasnivaló, próbáld ki a Gondolatébresztőt – és ajánld a gyülekezeted ifivezetőjének is! A tanulmányok hetente kerülnek ki a legnépszerűbb közösségimédia-felületekre, vagy elérhetőek nyomtatható formában a felhőben.

Töltsd le a legfrissebb Gondolatébresztőt az alábbi csatornákról:

Csatlakozz hozzánk a Discord-csatornánkon is, ahol közvetlenül a tanulmány szerzőivel is beszélgethetsz a felmerülő kérdésekről!

A Gondolatébresztő Discord csatorna linkje: https://discord.gg/cbNehKsSrM

 

Ömböli Krisztián és a Gondolatébresztő csapat