Mission365 – 1 milliárd GLOW füzet és missziós könyv projekt 2017

Csatlakozz te is a Generál Konferencia Teljes Tagbevonás programjának felhívásához!

Ha minden gyülekezeti tag minden héten egy GLOW füzetet vagy missziós könyvet odaajándékoz valakinek, akkor jövőre 1 milliárd embert segíthetünk közelebb Jézushoz! Bővebb információk: www.mission365.netinfo@glowonline.hu

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=tMd8bl4zrmA[/embedyt]

Egy kis darab iromány – 30 keresztség, 30 évvel később

Indiában, Csennai településen egy hölgy megtalálta egy kis füzet kis darabját, amely bemutatta neki a Biblia reményteljes üzenetét a halál állapotával kapcsolatban. Érintette a kérdés, mert a 17 éves fiát egy tragikus balesetben vesztette el. Hindu vallású környezetben titkos hívő lett, majd harminc évvel később a lánya besétált egy adventista gyülekezetbe, és elmondta, hogy ő már ismeri a Bibliát, a tanításainkat, majd megkeresztelkedett ő is, nővérei, férjeik, családjuk több tagja, összesen több, mint harminc ember.

Isten felhasznált egy kis papírdarabot egy olvasmánnyal, hogy elérje ezeket az embereket. Egy kis papír a mi kezünkben is csodákra lehet képes, ha Isten megy előttünk! A Generál Konferencia Teljes Tagbevonás projektjének keretében a terv 2017-re, hogy minden gyülekezeti tag minden héten egy GLOW füzetet vagy egyéb olvasmányt adjon valakinek. Ez összesen körülbelül egy milliárd füzetet jelent egy évben. Légy részese te is!