Tanuljuk meg működtetni a családot!

Május 15–16-án a legjobb előadóktól

„A kiemelkedően hatékony családok 7 szokása” címmel szervezünk családi evangelizációt május 15-és és 16-án Budapesten a Lurdy Házban. A két estén Willie és Elaine Oliver fog bevezetni bennünket a sikeres családi élet megvalósításának mélységeibe. 

Az Oliver házaspár több szempontból is a leghitelesebb páros, akit megnyerhettünk előadóként. Hatalmas mennyiségű tapasztalattal rendelkeznek, hiszen ez a második ciklusuk a Generálkonferencia családi osztályvezetőiként, előtte pedig 10 évig vezették az Észak-amerikai Divízió Családi Osztályát; emellett mindketten magas szakmai minősítéssel rendelkeznek (Elaine családterapeuta, Willie pedig családszociológiából doktorált); végül pedig azért, mert nemcsak beszélnek a boldog családról, de két felnőtt gyermekükkel meg is élik azt.

Azonkívül, hogy a saját családi életedet gazdagítod, ez az esemény kiválóan alkalmas lesz arra, hogy elhozd nem adventista barátaidat, ismerőseidet. A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Részletek a www.gyereahogyvagy.hu oldalon!

Mihalec Gábor
Családi Szolgálatok Osztálya