A szeretet, mely megelőzi az ember döntéseit

Nők Kiemelt Napja

 

A Generálkonferencia Női Szolgálatok Osztálya Kiemelt Napként tartja meg minden év június második szombatját. Így ez a nap ebben az évben, június 10.

Fontos, hogy a nők egy adott szombaton világszélesen ugyanabban a témában tanulmányozzák Isten Igéjét, közösen. Az erre a napra készített szombat délelőtti anyag címe: „A szeretet, mely megelőzi az ember döntéseit.”

Ma milyen döntések előtt állsz?

Lehet, hogy aközött kell ma választanod, hogy azokat szeresd, akik szerinted szerethetők, vagy azokat, akik kevésbé szerethetők, de akiket Isten helyezett a közeledbe.

Ahhoz, hogy hirdessük az evangéliumot az egész világon, vegyük figyelembe, hogy az egész világ magában foglal minden fajta rendű és rangú embert, szerethetőt és kevésbé szerethetőt. Ahhoz, hogy eljuttassuk az evangéliumot másokhoz, először az Ő szeretetének kell a mi szívünkben lakni.

Erősítse ez a nap a Jézussal és az egymás való kapcsolatunkat. Rendezzük közös ügyeinket, hogy Isten szeretete akadály nélkül áradhasson ránk, utána pedig mindazokra, akiket Isten küld utunkba.

Az elkészített anyag szemináriumi anyagot is tartalmaz, PowerPointos vetítéssel.

A szeminárium témája: „A szeretet, mely átformál: érett érzelmi és szemléleti átalakulás.”

A Kiemelt Nap anyaga megtalálható a Hetednapi Adventista Egyház, Szolgálat és küldetés, Női Szolgálatok Osztálya letölthető anyagainál.

Kedves Nőtestvérek! Tegyétek ezt a napot különlegessé és valóban kiemelté!

 

Bodnár Zsóka

NSZO vezető