Az ADRA hazai hírei

2017. október 28-án, az ADRA Jótékonysági Segélykoncertet szervezett a Dunamelléki Egyházterülettel és Pörneki Attila zenei osztályvezetővel együttműködve, a Golgota Közösségi Házban. Délelőtt a Reformáció 500 éves évfordulójának emlékünnepélye volt, délután pedig a nélkülöző iskolások támogatásáról szólt ez az áldásos nap. A koncerten egyházunk kórusai szolgáltak, akiknek ezúton is hálásan köszönjük önzetlen lelkesedésüket. Az összegyűlt 609 910 Ft az ADRA Gyermekétkeztetési alapjára kerül, így támogatva a hátrányos helyzetű gyermekek iskolai étkeztetését, akiknek a szülei e segítség nélkül nem tudnák a térítési díjat hónapról hónapra kifizetni. Köszönjük a nagylelkű adományokat a gyermekek nevében is!

Norvég barátokkal és támogatókkal látogattuk meg a Nágocsi Anyaotthon lakóit, ahol egy tartalmas estét töltöttünk velük november 6-án.  A gyermekek nagyon örültek az édességeknek, gyümölcsöknek és a téli ruházatnak! Mindenre igencsak szükség volt, ezért hálásan köszönjük a norvég támogatóink kedves ajándékait, adományait!

További segélykoncertet is tervezünk, melyre mindenkit nagy szeretettel hívunk és várunk! 2017. november 25-én, 15.00 órai kezdettel a Kőbányai Széchényi István Általános Iskolában (1108 Budapest, Újhegyi sétány 1–3.) megrendezésre kerül az iskola nehéz sorsú tanulóinak javára megszervezett koncert. Fellép az iskola tanulóiból álló kórus, valamint az 8in1 Singers. Sütivásár is lesz, melynek bevételét is az iskola szociálisan hátrányos helyzetű tanulóinak étkeztetésére fordítjuk.

Lőrincz Melinda