Bababemutató és tanévkezdés az Újbudai Gyülekezetben

2022. szeptember 10-én ismét csodálatos alkalmat ünnepelt az Újbudai Gyülekezet, hiszen ezen a napon Bondar Emese és Bondar Márk kislányának, Izabellának a gyermekbemutatója tette felemelőbbé a szombatot. Rendkívül különleges és megható alkalom volt, hiszen Márk szintén a Szüret utcai közösségben nőtt fel.

A zeneszolgálatok és szavalatok csokrát egy rövid fogadalomtétel követte, melyben a szülők kifejezésre juttatták válaszaikkal, hogy készek Isten szeretetében nevelni kislányukat és a gyülekezet is ígéretet tett arra, hogy segíteni, támogatni fogja Izabellát a szolgálatban és Isten dicsőítésében való növekedésben. Az áldáskérő imát Bihari Csaba vezette.

Nem maradhatott el azonban a gyermek-szombatiskolai tanévnyitó sem, amely régi hagyomány gyülekezetünkben. A legkisebbek is örömmel énekeltek, mondtak verset. Az első osztályt kezdők Bibliát kaptak ajándékba, illetve köszöntöttük a középiskolát és egyetemet kezdő fiataljainkat is. A köszöntést és az imát Ócsai Tamás mondta, és szintén ő nyitotta meg Isten Igéjét és végezte az igehirdetői szolgálatot.

Újbuda