Balatonlellén jártunk

Dunaújvárosban bár nagyon kevesen vagyunk, de lelkes a kis csapatunk. Az idén márciusban kaptunk a várostól egy kis bérleményt – az egyik, már nem üzemelő iskolában egy termet –, azóta több dologgal is próbálkoztunk. Programjainkat Reménypont néven indítottuk. Bibliaolvasó kör, egészség-előadások, szabadegyetem, kreatív klub. Volt, ami bejött, volt, ami kevésbé.

Azért, hogy előkészüljünk, feltöltődjünk az őszi folytatáshoz, augusztus 22-én ellátogattunk Balatonlellére. Jöttek velünk néhányan a barátaink közül is. Bekapcsolódtunk a nyugdíjas tábor aznapi programjába, és igazán nagyon jól éreztük magunkat. Sokat énekeltünk, beszélgettünk, fürödtünk. Igazán szép és tartalmas napot töltöttünk együtt.

Megújult lelkesedéssel, tervekkel nézünk előre. Szeretnénk a városban minél több embert elérni a programjainkkal. Hiszünk abban, hogy Istennek még sok népe van ebben a városban, és szeretnénk jó eszközök lenni abban, hogy segítsünk az embereknek megtalálni azt, aki a megoldást hozza az ő számukra is.

(GyP)