Dunaújvárosba látogatott a Szüret utcai gyülekezet

Fantasztikusan zárult az augusztus Dunaújvárosban. Több Szüret utcai család látogatta meg kis gyülekezetünket ezen a szombaton. Kevésnek bizonyult a bekészített 40 szék. Először egy interaktív szombatiskolában volt részünk, majd három fiatal taggal bővült gyülekezetünk taglétszáma: Nagy Imre testvér, felesége, Enikő és kislányuk, Niki  szeretnék szolgálatukkal erősíteni kis gyülekezetünk munkáját.

Ezután a gyermekek, fiatalok, és a régebben volt gyermekek szolgálatában gyönyörködhettünk, végül Gyetvai Gellért testvér nagyon komoly, aktuális próféciamagyarázatát hallgathattuk meg.

Az ebéd, majd a csoportos, jó hangulatú beszélgetés után a csapat közösen kirándult a Szalki szigetre. Ott még folytattuk a beszélgetést és szeretetünk kifejezését.

Olyan hálásak vagyunk a jó Istennek ezért a napért. Azért, mert az irtózatos meleg ellenére, velünk volt. És mert testvéreink is kifejezték, nem vagyunk egyedül. Bizony, jó tudni, hogy egy nagy család része lehetünk. Számomra még külön öröm volt látni Kovács Zsuzsikát, aki egész életére odaszánt, elkötelezett, gyermekszerető gyermektanító lett. Isten áldása kísérjen mindannyiunkat egészen a célig!

(GyP)