Beszélgessünk! – heti téma

Maradj a vonalban, ONLINE!

Körülbelül egy időben a karanténnal vette kezdetét az ifjúsági imahét: ONLINE. Estéről estére beszélgettünk egy hétig 8 kérdésről, amit Isten szívesen feltenne nekünk, ONLINE.

Az imahetet követően hétről hétre minden péntek este találkozni hívtuk a fiatalokat az őket érintő, keresztény életvezetési kérdésekben, ONLINE. Az online közvetített beszélgetéseket nem csak hallgatni, követni lehetett, hanem a chaten keresztül becsatlakozni, megosztani gondolatokat, kérdéseket. Az első néhány alkalom után egy lelkes kis csapattal újabb szintre lettek emelve ezek a heti alkalmak, még több teret adva az érdeklődő fiataloknak a részvételre: hétről hétre szavazásra bocsátottunk 3 témát, amiből a legtöbb szavazatot kapott téma lett az adott heti alkalommal körüljárva, ONLINE.

A karanténidőszak ellenére az idei ÉS Napokat sem halasztottuk el. Egy szuper kreatív csapattal sikerült megrendezni, ONLINE. Plenáris alkalmak, közös éneklés, vetélkedők, esti teaház: ONLINE.

Szombatról szombatra minden fiatalnak lehetősége volt részt venni egy ifi istentiszteleten, természetesen ONLINE.

A karanténidőszak lejárt. Nyitva a lehetőség a közösség gyakorlására. Istennek van egy bátorító üzenete számodra, ami a karantén ideje alatt vagy után is mindig aktuális marad, és nagyon egyszerűen összefoglalható: ONLINE… – Isten mindig a vonalban marad.

Maradj te is ONLINE! Maradj te is a vonalban! Maradj te is kapcsolatban vele!

 

KP