Boldog vagy-e…?

Boldog vagy-e, hogy Isten szeretetét élvezheted, hogy örök életet kaptál, és hogy van Valaki, aki mindenben melletted áll az életben? Szeretnéd-e ezt a boldogságot másokkal is megosztani? Ennek számos módja van, mi most a Boldog Élet családi életmódmagazint ajánljuk figyelmedbe.

Boldog Élet magazinEz egy olyan keresztény értékeket közvetítő lap, amely elsősorban kívülállóknak szól, életmódbeli és lelki tanácsokkal látja el őket. Mindezt 48 színes, dekoratív oldalon. Cikkíróink maguk is elkötelezett keresztény emberek, akik vallják mindazt, amit leírnak. Ha van olyan barát, rokon, ismerős, munkatárs, akit szívesen megszólítanál Jézus üzenetével, akkor a Boldog Élet kiváló első lépcsőfok ehhez. Hadd beszéljen először helyetted a magazin!

Gyülekezetek figyelmébe ajánljuk, hogy a városuk elöljáróinak, orvosoknak, tanároknak, közintézményeknek, könyvtáraknak fizessenek elő a Boldog Életre, ezzel nemcsak az üzenet terjed, de ajtók is megnyílnak előttünk az evangélium hirdetésére.

Minden kedves előfizetőnknek, olvasónknak köszönjük eddigi hűségét, és abban bízunk, hogy testvéreink munkája nyomán olvasótáborunk gyarapodni fog 2017-ben is.

Gerlai Krisztina főszerkesztő