Hit által

Fiatalok Jézusért Konferencia – 2018

Kedves Testvérek! Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a 2018. január 24–28. között megrendezett Fiatalok Jézusért Konferenciánkat. Idén is több külföldi testvérünk látogat el hozzánk.

Az esti plenárisokat Norman McNulty neurológus tartja az adventizmus prófétai üzenetének és küldetésének témájában. Ezenkívül a szombati igehirdetés és a szemináriumok alkalmával megismerhetjük Gary Blanchard-ot, a Generálkonferencia Ifjúsági Szolgálatok Osztályának vezetőjét, Zlatko Musija-t, a Transzeurópai Divízió Ifjúsági Osztályának egyik tagját és Nelson Ernest-et, a GLOW alapítóját.

A konferencia témája „Hit által”, mottóigénk pedig Zsidók 11:33: „Akik hit által országokat győztek le, igazságot cselekedtek, az ígéreteket elnyerték.”

Sok szeretettel várunk mindenkit, hogy közösen töltsük ezt a néhány napot, és együtt épüljünk az értékes előadásokból és szemináriumokból!

További részletek és regisztráció a honlapunkon: https://fjk.hu/conferences/2018/, valamint az újdonságokért keressétek Facebook  oldalunkat: https://www.facebook.com/FiatalokJezusertKonferencia/.

 

az FJK szervezői