Hitoktatói pályázat

Az életünk, ha lassan is és a megszokottól eltérően, de visszatér a régi kerékvágásba. Az elmúlt két és fél hónap folyamán a Gyermekszolgálatok részéről igyekeztünk, hogy az online térben tanítsuk egyházunk gyermekeit, és buzdítsuk őket a Jézussal való kapcsolat ápolására. A gyülekezeti élet újraindulásával szeretettel „visszaadjuk” őket a gyülekezeteknek, a gyermektanítóknak.

“De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.” (Ézs 40,31) mondja a Biblia, és hiszem, hogy megújult erővel, Isten vezetésével és áldásával, a viszontlátás örömével folytatják majd a gyülekezetek a gyermekmunkát.

Igazán hálásak vagyunk, hogy az idén is megérkezett a hitoktatói támogatás, és örömmel támogatjuk a gyülekezetekben a gyermekekért végzett szolgálatot azzal is, hogy az erre a célra elkülönített összeget eljuttatjuk a gyülekezeteknek.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az idén is pályázatot kell benyújtani a kért összeg és az összeg felhasználási céljának pontos megjelölésével. A pályázati űrlapot itt találjátok.

A keretösszeget a pályázó gyülekezetek között osztjuk szét. A pályázatok elbírálásánál a végső szót az Operatív Bizottság mondja ki. A pályázatok beérkezési határideje 2020. június 26.

A pályázatokat a gyermekszolgalatok@gmail.com e-mail címre, vagy postai úton Mihalec Dóra, 6762 Sándorfalva, Zrínyi u. 10. címre várjuk.

A következő, a gyermekek gyülekezeti hitoktatását szolgáló dolgok vásárlására, lebonyolítására adható be pályázat:

– Papír és írószerek, kézműves eszközök

– Keresztény gyermekkönyvek, CD, DVD, társasjáték (Ha az Advent Kiadónál is megtalálható, akkor onnan rendelve.)

– Helyi szervezésű, nyári napközis szünidei bibliatábor, cserkésztábor költségeire

– Tanítók számára kézikönyvek, segédanyagok

– Egyéb, a gyermekek hitoktatását szolgáló kreatív tevékenység eszközeire (pl. bábok, gyermek hangszerek stb.)

– Mivel országos szervezésű táborok az idén nem lesznek, ezért az idei évben engedélyezett tárgyi berendezések (kisszék, kisasztal stb.) és elektronikai berendezések (pl. fénymásoló a gyermek szombatiskolai feladatlapok, kifestők sokszorosításához) vásárlása is.

Amire a keret NEM használható:

– Élelmiszer, kozmetikumok, kirándulási költségek, szolgáltatás után járó munkabér.

Figyelem!

A 100.000 forintot meghaladó, egyösszegű eszközbeszerzés esetén írásos szerződést kell kötni! (Ez lehet például az eladó írásos (email) árajánlata is.)

A rendelkezésre álló forrásokat igyekszünk igazságosan és a lehető leghasznosabban elosztani!

 

A kiadásokat továbbra is a gyülekezetnek kell megelőlegeznie, és utólag, számlával lehet elszámolni az Unió (2119 Pécel, Ráday u. 12.) felé. A számlák beküldési határideje: 2020. augusztus 31. A borítékra írjátok rá: „Hitoktatói pályázat”.

 

Mihalec Dóra
Gyermekszolgálatok vezető

 

[wpfilebase tag=file id=430 /]
[wpfilebase tag=file id=431 /]