Tehetséges gyermekek Jézusért pályázat

A Generál Konferencia Gyermekszolgálatok Osztálya most ünnepli gyermekekért és kamaszokért végzett szolgálatának 25 éves fennállását. Hogy emlékezetessé tegyük ezt az eseményt, arra kérünk minden gyermeket és tinédzsert, hogy mutassák meg nekünk a tehetségüket és a lelki ajándékaikat a “Tehetséges gyermekek Jézusért” pályázat keretein belül. Nagyon szeretnénk, ha minden gyermek és tinédzser elküldené nekünk a legjobb képzőművészeti alkotását vagy versét, esetleg média produkcióját!

Minden nyertes nevezőt bemutatunk a Generál Konferencia Gyermekszolgálatok Osztályának 25. évfordulójára készülő “Tehetséges gyermekek Jézusért “ (Kids Talents for Jesus) kiadványban.

A kitöltendő nevezési formanyomtatványt letölthetitek a itt . Kitölteni az angol nevezési lapot kell, a magyar nevezési lap a megértést és a könnyebb kitöltést szolgálja.

 

Nevezés:

A nevezéseket a nevezési formanyomtatvánnyal együtt az unió Gyermekszolgálatok Osztályának vezetőjéhez kell elküldeni (Mihalec Dóra, 6762 Sándorfalva, Zrínyi u. 10., gyermekszolgalatok@gmail.com).

Határidő: 

2020. szeptember 10.

Kategóriák:    

képzőművészet, költészet (anyanyelven), média produkció (MP4 videó, anyanyelven)

 

Média produkció kategóriában a technikát kedvelő gyermekek készíthetnek videót vagy szerkeszthetnek olyan animációt, amelyben Jézust legjobb barátjukként mutatják be. Amennyiben a videó narrációt vagy énekeket tartalmaz, azt a videó részeként kezeljük. Viszont olyan videókat nem szeretnénk, amelyeken a gyermekek csak énekelnek vagy hangszereken zenélnek, mivel zene kategória nincs.

 

A Generál Konferencia biztosítja az anyanyelvünket beszélő zsűritagot.

 

Korosztály:  5 – 14 éves korig

 

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Benyújthatom a képzőművészeti/költészeti vagy média munkát közvetlenül a GK Gyermekszolgálatok Osztályához?

Minden nevezést a saját unió Gyermekszolgálatok Osztályának vezetőjéhez kell beküldeni és nem közvetlenül a GK Gyermekszolgálatok Osztályához.

 

Mi a határidő?

Minden munkát 2020. szeptember 10-ig várunk. Az utána beérkező munkákat nem tudjuk elfogadni. Minden alkotást továbbítunk a divízió Gyermekszolgálatok Osztályához, akik elbírálják az alkotásokat a divízió többi országából érkezettekkel együtt. A divízió kategóriánként 20 alkotást továbbíthat a Generál Konferenciához. A pályázat lezárására a Generál Konferenciánál 2020. november 1-én kerül sor.

 

Visszaküldik azokat a képzőművészeti alkotásokat/költeményeket/média produkciókat, amelyeket nem választanak ki?

A képzőművészeti alkotásokat, költeményeket és média produkciókat nem küldjük vissza a nevezőknek. Minden kiválasztott alkotás a Generál Konferencia Gyermekszolgálatok Osztályának tulajdonává válik és más kampányokban is felhasználásra kerülhet, beleértve – de nem kizárólagosan – a nyomtatott és digitális marketinget.

 

Küldenem kell a gyermekemről fotót?

Ha a gyermeked munkája kiválasztásra kerül, kapcsolatba fogunk lépni veled, hogy fotót kérjünk róla.

 

2020 Kids Talent For Jesus Submission Form
2020 Kids Talent For Jesus Submission Form
2020 Kids Talent for Jesus Submission Form.docx
57,5 KiB
113 Downloads
Részletek
Nevezesi Formanyomtatvany Magyar
Nevezesi Formanyomtatvany Magyar
Nevezesi formanyomtatvany magyar.docx
65,2 KiB
143 Downloads
Részletek
Tehetseges Gyermekek Jezusert
Tehetseges Gyermekek Jezusert
Tehetseges gyermekek Jezusert.docx
18,5 KiB
129 Downloads
Részletek