Ifjúsági Világnap – Legyél te a prédikáció!

Idén március 17-én került megrendezésre az Ifjúsági Világnap, amelynek célja, hogy a gyülekezetek fiataljaikkal az élen lépjenek ki a komfortzónájukból, a szombati istentiszteletek megszokott kereteiből, és tetteikkel Isten szeretetét közvetítsék embertársaik felé. Miközben megtapasztaltuk, milyen jó Isten áldása csatornáiként élni, eldöntöttük: a jó cselekvését nem fogjuk abbahagyni. Folytatjuk! Csatlakozva ahhoz a több ezer fiatalhoz, akik a világ minden táján ezen a napon a szeretet tetteivel hirdetik Isten szeretetét, Magyarországon is ezt tettük több helyszínen.

Az ÉS Napok országos ifjúsági rendezvény keretében fiatalok két településen, több helyszínen az ADRÁ-val, a Gödöllői és Isaszegi Gyülekezettel együttműködve tartós élelmiszercsomagokat osztottak, Egészség Expóval szolgáltak. A kedvezőtlen időjárás ellenére a résztvevők több mint fele örömmel vett részt ebben a szolgálatban, közülük többen azzal a vággyal, hogy ne csak évente egyszer, hanem többször is részt vehessenek gyülekezetükkel, más fiatalokkal jótékonysági szolgálatokban.

Különös élmény volt látni a résztvevő fiatalok lelkesedését ebben a projektben, valamint annak az örömnek a megtapasztalását, amit az embertársaikért végzett szolgálat eredményezett.

 

K. P.