Két hétvége, hat koncert!

Zsúfoltra sikeredett az Adventi Rézfúvós Kamaraegyüttes decemberi hónapja. Két hétvégére hat zenés evangelizációt sikerült megszervezni. Isten Igéjét minden alkalommal Molnár Miklós lelkész testvérünk szólta, aki az első advent örömüzenetét összekapcsolta a dicsőséges második advent reménységével. Minden helyszínre ajándékkönyvekkel érkeztünk; hálásak vagyunk azért, hogy mindenütt örömmel fogadták, és sikerült minden kedves látogatónak adnunk belőlük.

December 10-ét, a szerencsi testvérekkel töltöttük, majd délután adventi koncert keretében hangzott Isten Igéje, nagy örömünkre barátkozók is részt vettek ezen az alkalmon, a helyi testvérek mindenkit ajándékkönyvvel engedtek el. 16.00 órától a Bodrogkeresztúri Idősek Otthonában folytattuk, ahol immár második alkalommal szolgáltunk. Az intézmény vezetője köszönetét fejezte ki a lelki feltöltődésért és a sok szép muzsikáért.

A következő hétvégére négy koncert jutott.

Szombaton az izsófalvai testvéreket látogattuk meg, majd délután két helyszínen csendültek fel az Istent dicsőítő dallamok az igei gondolatok mellett. Először a helyi betegotthont látogattuk meg, ahol közel 60 ember előtt szolgálhattunk. Az intézmény vezetősége kifejezte köszönetét, és megígértették velünk, hogy mihamarabb újból meglátogatjuk őket. 16.00 órára a művelődési házba vártuk a falu lakosságát a helyi gyülekezet szervezésében. Hálásak vagyunk azért, hogy 25 vendég eljött, akiket a gyülekezetünk lelkésze, Feketéné Trankusz Erzsébet is nagy szeretettel köszöntött. A koncert után nagyon jó beszélgetések alakultak ki, és örömmel vitték a könyveket. Vasárnap ismét két helyszínen, a Heves megyei Nagyúton és Kál községekben szolgálhattunk.

Köszönjük a drága Jézusnak ezeket a lehetőségeket, és hálásak vagyunk azért, hogy a zene által még ajtók nyílnak meg Isten Igéje előtt.

Muskatal Szabolcs