SZBT-s tábori találkozó Nyírturán

2023. december 3-án megtartottuk a tábori találkozót a gyerekekkel, ami most is nagyon jó hangulatban telt. Lelkészünk felelevenítette a nyári tábor témáját, amely a Bibliáról szólt.

AdventInfo 2024. január 30.

2023. december 3-án megtartottuk a tábori találkozót a gyerekekkel, ami most is nagyon jó hangulatban telt. Lelkészünk felelevenítette a nyári tábor témáját, amely a Bibliáról szólt. A feltett, ismétlő kérdésekre igen ügyesen válaszoltak a gyerekek, majd közösen megnéztük a táborról készült fotókat. Ezután Zsolti vezetésével beszéltünk a bizalomról, hogy mennyire fontos teljesen bíznunk a mi Istenünkben, teljesen reá hagyatkozunk!

Én egy ajándékról beszéltem nekik, ami nem kerül semmibe, de nagyon fontos: egy ölelés, kedvesség, jó szó, a másikra való odafigyelés, egy meleg kézfogás stb, végül beszéltem a legnagyobb ajándékról, akivel megajándékozott minket Isten, Jézus Krisztusról – „Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen” (Jn 3:16). Legyen mindennap karácsonyunk, és éljen a szívünkben, lakjon abban szüntelen Jézus!

A találkozó további idejében kézműveskedtünk, sok finomságot ettünk és sokat játszottunk. Jó volt találkozni!

Dné Hilda