Szolgálni örömmel

„Erről ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha egymást szeretni fogjátok” – olvassuk az igét Jn 13:35-ben. Ennek tudatában indult útnak idén is a Gáborjáni és Berettyóújfalui Gyülekezet ifjúsága, immár két taggal kibővülve. 2022 év végén összesen 21 család kapott kézzel készített ajtókopogtatót, szaloncukrot, a gyerekek pedig játékot. A cél idén is az volt, hogy éreztessük az emberekkel; mindig szeretettel gondolunk rájuk.

Hálásak vagyunk az Istennek, hogy munkálja bennünk az akarást, hiszen az elmúlt évekhez képest folyamatosan nő annak az igénye, hogy szükség esetén bátorítsuk, vigasztaljuk egymást, vagy együtt örüljünk és egymásért imádkozzunk. Azt gondolom, hogy mindezeket nemcsak szombatonként kötelességünk megtenni, hanem a hét minden más napján is, ezért tartjuk fontosnak a barátaink és szeretteink meglátogatását.

Külön hálás vagyok drága testvéreimért (Kerekes Orsolya, Pongor Enikő, Tóth Géza és Farkas Bálint), akik időt és energiát nem sajnálva veszik ki részüket ebből a csodálatos szolgálatból.

Egyedül Istené a dicsőség!

Cucin Imi