Tiszaburai misszió

Kedves testvéreink tovább folytatják Tiszaburán a gyermekfoglalkoztatást, hetente egy alkalommal. A tanulás, olvasás és a játék mellett szintén fontosnak tartják a Biblia tanulmányozását. A közös uzsonnán túl az adományként kapott ruhákat is szétosztják a gyerekek között. Sőt aki különösen ügyes a foglalkozásokon, az külön dicséretet, és ajándékokat is kap.

A legfiatalabbakon túl testvéreink munkálkodnak minden falubeliért is. Az utóbbi, hideg hónapokban több alkalommal szerveztek ételosztást. A meleg tea mellé szendvics és alma járt, nemrég pedig egy nagy adag főtt ételt készítettek, amiből mindenki vihetett haza a családjának.

„Akkor ezt mondja a király a jobb keze felől állóknak: Jertek. és Atyámnak áldottai, örököljétek ez országot, amely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta. Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem; Mezítelen voltam, és felruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám” (Mt 25:34–36).

Isten áldja meg a további szolgálatukat!

óbkk