Adventi ünnepély Szerencsen

A Szerencsi Gyülekezetben 2018. december 22-én adventi ünnepélyt tartottunk. Az ünnepségen Molnár Miklós lelkész testvérünk szolgált Ézs 9:6 és Jn 1:14 alapján. Az ünnepséget ének-, zene-, és költeményszolgálatokkal színesítettük.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Molnár Miklós lelkész testvérünk minden szolgálata alkalmával családjával együtt érkezik kis gyülekezetünkbe, és zenei szolgálatukkal gazdagítják istentiszteleteinket, ünnepélyeinket. Így történt ez most is.

Az ünnepségen 5 vendég volt jelen, akik – velünk együtt – sok áldásban részesültek, és most is nagyon jól érezték magukat közöttünk. A vendégek többsége rendszeresen látogatja istentiszteleteinket, két személy hallgatja közülük a keresztségi órákat is.

Az ünnepség végén – ez már hagyomány gyülekezetünkben – könyvajándékkal  lepjük meg vendégeinket. Most a „Pátriárkák és próféták” című könyvet jelöltük ki  erre a célra. Ezenfelül a gyermekek és fiataljaink is választhattak irodalmat ez alkalommal.

Egyéb meglepetéssel is szolgálhattunk, mivel az ADRA jószolgálati tevékenysége kapcsán nemcsak a vendégeink, hanem a gyermekek és fiatalok is részesültek egy kis ajándékban.

Az ünnepség végén mindnyájan sok áldással távoztunk, amit kérünk, hogy a jó Isten tegyen maradandóvá életünkben.

 

Akácosiné Nagy Ágnes