Boldog szülők beteljesült reménye…

… – hangzott el Túrmezei Erzsébet: „Kié vagy?” című versében, melyet Debrenti Evelyn mondott el Balla Szofia áldáskérő alkalmán a Terézvárosi Gyülekezetben.

„Miénk, mondjuk mi mind, akik velük együtt örülünk neked” – folytatódott a vers és tényleg nagy öröm mindannyiunk számára, hogy a gyülekezetünkben ismét érkezett egy kis csöppség, Isten ajándékaként.

Erika és Ferenc 13 évet vártak a kis Szofiára. Ilyen hosszú ideig tartó kitartás, vágy és türelem után nagyszerű megérkezni az életbe – fogalmazta meg Horváth Péter lelkész, aki a szertartást végezte.

Amint Jézushoz is odavitték az anyák gyermekeiket áldásért, most Péter vezetésével mi is együttes szívvel kérhettünk áldást Szofia életére. Azonban ez az imádság nemcsak áldáskérő ima volt, hanem hálaima is, azért a kihívásokkal teli útért, ahogyan Erika és Ferenc eljutottak idáig, Isten színe elé Szofiával, mint család.

Kívánjuk, hogy Isten áldja, óvja és vezesse Balla Szofia és szülei életét egészen a végső célig, hogy együtt lehessünk majd mindannyian egy örök életen át!

Varju Zsuzsa